Sök
Stäng denna sökruta.

Fri frakt över 50 euro


BRANDS

World of Elegance – En kuraterad samling handtag från Europas finaste hantverkare

World of Handles samarbetar med en mängd olika tillverkare från hela Europa, som alla bidrar med sin unika stil och hantverksskicklighet. Låt oss utforska var och en av dem:

Italienska DND-handtag

DND Handles (Design Handles) är ett italienskt företag som är känt för sin innovativa design och sitt högkvalitativa hantverk när det gäller dörr- och fönsterhandtag. DND Handles betonar moderna stilar och samarbeten med kända designers, och representerar italiensk excellens inom design och tillverkning, och förenar funktionalitet med estetiskt tilltal.

Olivari

Olivari, en annan pärla från Italien, har tillverkat dörrhandtag sedan 1911 och kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik. Olivari är känt för sina hållbara ytbehandlingar och eleganta design och är stolt över sin uppmärksamhet på detaljer och sitt engagemang för innovation, vilket säkerställer att varje föremål är både vackert och byggt för att hålla.

Engelska Buster+Punch

Buster+Punch är en designstudio i London som skapar distinkt hårdvara, belysning och specialanpassade motorcyklar. Deras produkter, inklusive dörrhandtag, kännetecknas av en djärv, kantig estetik som hämtar inspiration från Londons mode-, musik- och subkulturscener. Buster+Punchs design är känd för sin industriella och punkinspirerade look, vilket gör dem unika i världen av heminredning.

Danska Søe-Jensen & Co

Søe-Jensen & Co följer de tidlösa principerna för dansk design, med betoning på enkelhet, funktionalitet och minimalism. Deras produkter återspeglar det omsorgsfulla hantverk och den diskreta elegans som dansk design är känd för, med rena linjer och högkvalitativa material i varje del.

RANDI

RANDI är också en dansk tillverkare som är känd för sina högkvalitativa hårdvarulösningar för arkitektur, inklusive dörrhandtag, knoppar och relaterade tillbehör. Med fokus på hållbarhet, funktionalitet och design förkroppsligar RANDI-produkterna principerna för skandinavisk design och erbjuder eleganta, användarvänliga och estetiskt tilltalande alternativ för moderna interiörer.

Tillsammans förser dessa tillverkare World of Handles med ett rikt sortiment av stilar och mönster, från den minimalistiska elegansen i skandinavisk design till den djärva och kantiga estetiken i Londons tunnelbanemiljöer och det italienska hantverkets innovativa och designinriktade tillvägagångssätt. Var och en av dem bidrar med sin unika smak och säkerställer att kunderna har tillgång till ett brett utbud av högkvalitativa och vackert designade handtag för sina utrymmen.