Sök
Stäng denna sökruta.

Fri frakt över 50 euro

Om World of Handles

Om World of Handles

På World of Handles har vi en passion för extraordinär arkitektur och oöverträffad kvalitet. Vi grundades av ett par med en djup kärlek till både sitt hantverk och varandra, och har etablerat oss som ledande inom försäljning av exklusiva dörrhandtag för både inner- och ytterdörrar. Från vår bas i hjärtat av design och innovation erbjuder vi våra kunder mer än bara ett dörrhandtag – vi erbjuder en touch av lyx och finess.

Vår resa började för 8 år sedan med en gemensam dröm om att erbjuda något unikt – en produkt som med sin närvaro kunde förändra vilket utrymme som helst. Med en orubblig tro på att detaljerna gör skillnaden har vi specialiserat oss på att skapa extraordinär elegans i hemmen genom vårt noggrant utvalda sortiment av dörrhandtag. Vårt engagemang för kvalitet och estetik är drivkraften bakom vår ständiga jakt på det unika, vilket återspeglas i varje produkt vi erbjuder.

Kärnan i vår verksamhet är en önskan att skapa exceptionella upplevelser för våra kunder. Vi har inte bara kombinerat våra yrkesmässiga ambitioner, vi har också vävt in vår passion för skönhet och funktionalitet i varje aspekt av vår verksamhet. Detta engagemang har snabbt positionerat oss som pionjärer inom branschen och sätter nya standarder för vad man kan förvänta sig av ett dörrhandtag.

Vi anser att ett dörrhandtag inte bara är en praktisk nödvändighet utan en möjlighet att lägga till en personlig touch av lyx och karaktär till varje hem. Det är denna övertygelse, i kombination med vårt engagemang för innovation och exceptionellt hantverk, som har gjort det möjligt för oss att tillgodose de mest kräsna smaker och behov.

På World of Handles är vi mer än ett företag; vi är en rörelse som hyllar och värdesätter de små detaljerna som tillsammans skapar stor skönhet. Vi inbjuder dig att utforska vår värld av lyx, där varje dörrhandtag berättar sin egen unika historia om kvalitet, design och passion.

Välkommen till World of Handles – där extraordinär elegans möter vardaglig funktionalitet.