Sök
Stäng denna sökruta.

Fri frakt över 50 euro


SEKRETESSPOLICY

Sekretesspolicy för World of Handles

Datum för ikraftträdande: 1 mars 2024

Välkommen till World of Handles, din främsta online-destination för dörrbeslag, fönsterbeslag, skåpbeslag och badrumstillbehör. Vi värdesätter din integritet och är fast beslutna att skydda dina personuppgifter. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, skyddar och delar information som samlats in om dig i samband med våra tjänster.

1. Information som vi samlar in

Vi samlar in information som du lämnar direkt till oss när du:

  • Lägga en beställning på vår webbplats
  • Skapa ett konto
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev
  • Kontakta oss för kundsupport

De typer av personuppgifter som vi kan samla in inkluderar ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, betalningsinformation och all annan information som du väljer att tillhandahålla.

Dessutom samlar vi automatiskt in viss information när du besöker vår webbplats, till exempel din IP-adress, webbläsartyp, enhetstyp, operativsystem och information om din användning av vår webbplats via cookies och liknande tekniker.

2. Användning av information

Vi använder den information vi samlar in för att:

  • Behandla och uppfylla order
  • Tillhandahålla kundsupport
  • Förbättra och anpassa din shoppingupplevelse
  • Skicka marknadsföringsinformation till dig, endast om du har valt att ta emot sådan kommunikation
  • Upptäcka, förebygga och hantera tekniska problem och bedrägerier

3. Utbyte av information

Vi säljer eller hyr inte ut dina personuppgifter till tredje part. Vi kan dela dina uppgifter med tredjepartsleverantörer som utför tjänster för vår räkning, t.ex. betalningshantering, orderuppfyllelse och dataanalys. Dessa tjänsteleverantörer är bundna av sekretessavtal och får endast använda dina uppgifter i syfte att tillhandahålla dessa tjänster.

Vi kan också dela din information om det krävs enligt lag, för att skydda vårt företags, våra kunders eller andras rättigheter och säkerhet, eller i samband med en affärstransaktion, t.ex. en sammanslagning eller försäljning av tillgångar.

4. Datasäkerhet

Vi genomför en rad olika säkerhetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten för dina personuppgifter. Inget säkerhetssystem är dock ogenomträngligt och vi kan inte garantera säkerheten i våra databaser eller att den information du lämnar inte kommer att fångas upp när den överförs till oss via Internet.

5. Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter som innehas av oss. Du kan också invända mot eller begränsa vår behandling av dina uppgifter och, om vi har bett om ditt samtycke till att behandla dina uppgifter, kan du när som helst återkalla detta samtycke.

6. Internationella överföringar

Eftersom vi är verksamma i de flesta europeiska länder kan vi komma att överföra dina uppgifter till länder utanför ditt hemland, som kan ha andra lagar om dataskydd. Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt och i enlighet med denna integritetspolicy.

7. Ändringar av denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida och uppdatera ”Ikraftträdandedatum” högst upp i denna sekretesspolicy.

8. Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy eller våra sekretessrutiner, vänligen kontakta oss på: länk